Chrome Pointer

Eufori

   Jag gilder runt på min Freya och är glad. Grymt glad. Har en häst att levla igen och... ja. Då Freya först kom till Fort Pinta kände jag "den där kommer aldrig komma till mitt stall", men så red någon förbi på den svarta oldenburgaren med bläs och strumpor. Och en till sprang förbi. Och en till. Och vartenda gång denna svarta skönhet sprang förbi mig attackerade jag "x"-knappen och bara stirrade efter den. Till sist kände jag "skulle det gå att få in hästen i mitt stall?". Sedan insåg jag att Freya skulle vara ett så vackert namn. En elddrottning. Så jag bara väntade på att få bli av med knopparna, för svansen och avsaknaden av pannlugg klarade jag inte.
   Och nu har jag äntligen mitt första sto hemma :3 ♥
 
   Jag ska till Trädgården och göra uppdrag nu, men jag är bara tvungen att nämna de vackra posters som de tre lyckliga vinnarna får. Jag tycker de var fantastiskt vackra, och jag är faktiskt avundsjuk, haha. Nejmen seriöst, de var så fina. Hoppas faktiskt på liknande tävlingar i framtiden, det är jätteroligt att SSO-teamet tar sig tid till oss medlemmar på det här sättet.
   Trädgården var det ja. (ÅHÅHÅ, Freya ska få det vit-röda tränset i butiken där ♥)


Siri Moonbear

Åh vad kul att du äntligen fått henne :D <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.