Chrome Pointer

Enhörningar på Jorvik

   Har ni sett enhörningströjan som säljs i Silvergladebyn? (Jättesöt tycker jag, har bara inte haft den som prio att köpa än.) Tröjans beskrivning lyder såhär: "Undrar om enhörningar finns på riktigt? På den här ön verkar allt kunna hända..."
 
   Det tycker jag låter härligt. Det finns alltså en möjlighet att det kan komma "övernaturliga" hästar, det vore nog lite kul. Visserligen fruktar jag de explosioner som kan ske i chatten vid en sån händelse, då folk ska börja med det vidriga "flummandet" (bara för att man hasplar ur sig sjuka saker med caps lock är man inte rolig), men jag älskar Jorvik och dess mysterier. Vi vet att det finns magi på Jorvik, det innebär att det är fullt möjligt med magiska hästar och djur.
 
   Aja. Nu tycker jag att spelservern kan ta och öppna.


Miranda Moonbell

Har också tänkt på det, men förutom soulriderhästarna & mörkerhästarna så är den mest 'magiska' hästen nog Mrs Morse's svartröda pålle. Den var sjukt häftig tycker jag, varesig den är magisk eller inte. :D

Svar: Ja, den var otrolig, hoppas att vi får se fler speciella hästar framöver :D
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Tänkte på det också när tröjan kom till sgb :)
Kom också att tänka på att i Starshine Legacy de där bilderna av de fyra hästarna som föreställer Starshine, Meteor osv en av dem är en enhörning och hornet är blixtformat jag tror det är Tin-Can

Svar: Jovisst ja, det hade jag nästan glömt! Haha, vi får se vad som händer framöver helt enkelt ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.