Chrome Pointer

Den stora skillnaden

   Det finns så många anledningar till att jag föredrar SSO över de originala Star Stable-spelen. Men det är en grej som verkligen sticker ut då man väl sitter framför ett Star Stable-spel.
   Det är så tomt.
   Chatten kanske jag inte saknar överdrivet mycket, men all rörelse runt om, att se folk rida på sina egna hästar med egenvald utrustning, att de NPC's man rider förbi vinkar och hälsar, hur sjömännen vandrar runt i Fiskebyn. Det blir så mycket mer levande, välkomnande.
 
   Star Stable var inte dåligt, det är bara det att SSO är så bra att orignalet bleknar bort i jämförelse och nu bara är en flyktig skugga som hörs av ibland. Ett stort problem med Star Stable var ju att det fanns en storyline och då den var klar så fanns det abslout ingenting att göra.
   Min allra första redigerade Star Stable-bild någonsin, från 2008 - vi har ett suddigt hästhuvud och jag har inte en aning om vad målet med redigeringen var
 
   Ni som har spelat Star Stable nyligen - vad tycker ni är den största skillnaden mellan det och SSO?






Felicia Greenhill

Hmm.. det är nog just ensamheten, och såklart utseendet på själva kartan. Fast höstryttarens karta är ändå skapligt lik sso's Jag gillar även ss idé med de små skjulen där man kan sova över :)

Siri Moonbear

spelade ju Höstryttaren senast igår och ja... det är så ensamt! och man tröttnar snabbt när det tar 100 år från ett ställe till ett annat.

Svar: Åh ja, den där förbaskade transportsträckan! Det händer ju verkligen ingenting då man kämpar sig fram till nästa ställe :P
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.