Chrome Pointer

De allra första bilderna

   Det här är den första bilden jag har på Ash. På Esme också, iofs.
 
   Här har vi den allra första bilden på Iddy. han hade nog inte varit i min ägo i längre än tio minuter, hehe. (Och jag spelade fortfarande med posteffekterna, fy)
 
   
   Märks lite skilland fram till den allra första bilden på Freya, som var hennes porträttbild. Men porträttbilden har ni nog sett, och den räknas nog inte ändå, så det blir favorit i repris på den andra bilden jag har på henne.
 
 
 
   Jag är så grymt nöjd med mina hästar helt enkelt. Jag har en fantastiskt fin liten flock :3


Linnea Flowerstar

What is posteffetkter? xD

Svar: De går att stänga av/sätta på i spelets alternativ och om de är påslagna blir spelets färger mer skimrande och mindre skarpa. Nu då jag har spelat utan posteffekter i ett par månader skulle jag aldrig någonsin kunna tänka mig att sätta på dem igen :P
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Jag hoppas verkligen att du tar dig tid att läsa detta ^^ Jo det är så att jag var inne på ett nybörjarkonto för en tid sedan, och testade att gå in i den hemliga stenringen. Det gick trots att jag inte gjort uppdraget med rådslaget där, och varken Fripp eller druiderna var där. Då gick det även att gå bakom stället där de brukar stå för de som gjort uppdragen i stenringen, dit man inte kan komma annars. Där fanns ett stup som liknar det i SSL Pandoria där Vindarnas Stig börjar. Det är nog rätt säkert att Stenringen i SSO är samma plats som i SSL, bara med ett lite annorlunda utseende, så jag kom att tänka på att när vi i SSO får se Pandoria, för det kommer vi säkert att få göra, kanske vi kommer att ta oss dit via Vindarnas Stig från samma plats? Och den trasiga bron man kan skymta bakom den stängda grinden i andra änden av SSOs Stenring, det kanske är samma bro som den man måste ta sig över på väg till Stenringen i SSL? Bara en tanke jag hade kring det här ^^

Jag länkar till en bild jag laddade upp, med bilder på stenringen från båda spelen. Vill du publicera den i ett inlägg är det ok ^^ (Hojta till om länken inte fungerar, och sorry för urusel bildkvalitet!)

PS. Älskar din blogg! <3

Svar: Jäklar anamma, det där var häftiga grejer :o Tack för att du tog dig tid att dela med dig av det, det var kul att veta :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.