Chrome Pointer

Dagens träning

   Freya är färdigtränad för dagen, skönt. Fick sällskap av Ruth under de sista två tävlingarna, jag levlar alltid ensam annars så det var en omväxling :)
 
   Då jag tränade Iddy, det var katastrof. Ändå fram tills han nådde lvl 12 så red jag in i saker hela tiden, kraschade i hinder och hann aldrig stanna eller svänga då träd, staket och hus kom ivägen. Det problemet har jag inte haft med Freya, det har varit otroligt lätt att kontrollera henne redan från lvl 1. Konstigt egentligen - Iddys rasbonus ligger +3 Styrka, +2 Diciplin och +2 Vighet medan Freyas är +2 Styrka, +2 Diciplin och +2 Vighet, och ändå var Iddy så mycket svårare att svänga och bromsa. Mysko. Dessutom har jag haft ännu mindre bonus på Freya eftersom jag ofta har skippat sadeln.
 
   Har ni märkt så stora skillnader då ni tränat era hästar?






Miranda Moonbell

Jo, hade mycket lättare att träna Ace (oldenburgare) än min förra häst Star (morgan). o.o Men det var mer att jag tyckte att han levlade snabbare, fast han kanske var lättare att styra också?

Exenzia

Jag tror faktiskt inte det, det enda jag märker att att de stannar bara hur som helst lite då och då innan de är lvl 15, vilket jag stör mig otroligt mycket på.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.