Chrome Pointer

Aw :c

   Borde egentligen logga in för att fortsätta levla Freya, men blev så sur över chatten i morse så jag har faktiskt ingen lust att spela. Dessutom är det här en lite (läs mycket) sämre dag (då man undrar varför man föddes till kvinna) så jag är seg hursom.
 
   Finns det något för mig att snacka om just nu? Nja, tror inte det. Men, jag har fixat tidsinställda inlägg så under den månaden jag är bortrest så kommer det ett inlägg om dagen nästan varje dag. Tror att det blev tre-fyra utspridda dagar som är helt inläggslösa, men vad gör man i semestertider. Då jag kommer hem igen ser det åtminstone ut som att bloggen är levande ^^
 
   Äh, får se om jag pallar hitta på något roligt här på bloggen idag.






Gun Riverforce c:

Är det... M...?....

Svar: He, om du menar det som den största anledningen till att jag typ vill skjuta mig själv idag så ja xP
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

Mens suger : ( Knaprar tabletter och är sur för att jag är för bitter för att våga övningsköra min 'zuki just nu.

Ibland önskar jag att det fanns en gud bara för att kunna skylla på någon.

och jag pallar typ inte chatten själv.

Carla Moondawn

Vilket spel spelar du?
Blev ganska nyfiken på den där bilden xD

Svar: Vet inte vilket spel du menar med tanke på vilket inlägg du kommenterade, men jag gissar att du syftar på Horse Life 2 ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.