Chrome Pointer

Attackerad

   Gamarna cirkulerar långsamt runt bytet, ser till att de är säkra på att det är dött, eller åtminstone orörligt, och sedan skjuter de ner på marken och attackerar, alla på en gång.
 
   Det är typ så jag ser globalchatten då en stackars GM loggar in. Det är väldigt spännande dessutom att alla frågor verkar tillta då nämnda GM snällt försöker säga att denne är upptagen.
 
   Kaos på hög nivå.


Nat

Eller hur? Dom är väl upptagna.

Emmy Lightlord

Hej Esme! Håller med att Game Masters ibland (har sett de bara ett par gånger) peppras med frågor även om de är upptagna! Kommer ni ihåg dagen då testryttarsaken kom då? Allstå herregud folk var ju HELT galna O.o
Vissa ville sluta spela sso, andra mailade o ringde in till WoH och en del bara skrev o spammade chatten med typ:
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
En del tjatade sig tillomed till att kanske få vara "assistenter" eller testryttare nästa gång (om det nu händer xD )
Tillslut slutade GMs att svara i chatten. Bra av dem :)
Kram från Emmy <3 ÄLSKAR din blogg <3<3

Emmy Lightlord

Jo du, förresten :) Hur gör man en header med flera olika bilder på Blogg.se?
Jag o min kusin bloggar ju på samma blogg (hade egna innan o sen fick hjälpa henne med sin egen då hon inte hade så mkt tid) och hennes gamla (dock otroligt snygga :3 ) header är kvar för att vi inte kan göra en ny då vi inte har PhotoShop längre :/ Kan du göra ett inlögg om det eller bara färklara i kommentarerna?? :D
Kram <3

Svar: Det är en galet lång kod som ska in i css-mallen, jag föreslår att du googlar på saken ^^
Esmeralda Silverforce

Emmy :D

Okii :D Tack så mycket <3 Kram på dig Esme ^^
/ Emmy <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.