Chrome Pointer

Anslag på tavla

   Hm, ja. Det finns ett par anslagstavlor runtom Jorvik. Fast de sitter lite konstigt till och jag vet inte om folk ens reagerar på att de finns där.
   Jag har nämnt det här förut, men jag tycker det är värt att ta upp igen. Jag skulle vilja ha fler anslagstavlor, kanske en vid varje stall/by/plejs där folk hänger, där man kan göra reklam för bloggar, klubbar, söka efter ridlärare eller vad man nu vill göra. Kanske få annonsera mot en liten avgift på några JS eller något sånt? Jag vill ju minska reklamen i chatten, och därför tycker jag att det här är en idé.
 


Haley Sunbear

Haha, kom på samma idé idag när jag fick ryck på all reklam i chatten. Det är en superbra idé, då skulle alla kunna synas. Kanske att det skulle kosta några js i alla fall, men absolut inga sc då reklamen bara skulle fortsätta spottas ut i globala ;_;

Renee Bluebridge

En rätt bra idé faktiskt, om nu reklamen ska finnas någonstans kan den ju få finnas på de där anslagstavlorna :3

Maria Moondaughter

Det är en väldigt bra idé.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.