Chrome Pointer

A.A.E.

   Äntligen! Jag har verkligen sett fram emot uppdrag med astronomiska och arkeologiska sällskapet i Jorvik, så det här ska bli galet kul! Undrar om butiken vid Observatoriet öppnar nu också?
   Extra flikar för kläder och utrustning är också bra, grymt bra - det tyder på att massa mer grejer kommer dyka upp i framtiden, och för mig som är paranoid och hatar att fylla upp utrymmen så är det perfekt.
 
   En riktigt bra uppdatering tycker jag alltså, det är rätt schyst för de som är bortresta också eftersom de lär hinna ikapp med uppdragen rätt fort då de kommer hem igen :) Nu är jag nyfiken och vill logga in, har hört att Freya möjligtvis har blivit ännu lite snyggare under den här uppdateringen...? ^^


Lara Mcfield

Himla nice, ja, att man kommer ikapp senare. Stör mig på att jag missar uppdateringen här i Grekland :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.