Chrome Pointer

Vad vill ni se?

   Det känns som att jag har vridit och vänt på vartenda grässtrå som finns på Jorvik vid det här laget - vilket jag självklart inte har gjort än, men inläggsidéerna börjar tryta lite nu, haha. Jag estimerar att jag har skrivit över 150 inlägg med åsikter, analyser och funderingar sedan jag började blogga lite mer seriöst i typ februari, och det är rätt mycket faktiskt. Jag kommer ju antagligen ha tusen nya grejer att skriva om då jag har Södra Jorvik framför mig, men det kan ju vara ett tag kvar till dess. Det vet ju inte jag, i dagsläget har jag ju inte tillgång till en dator - men tanken är att jag ska börja skriva mer på söndag.
 
   Finns det något ni vill att jag ska skriva om? Analysera, dra fram åsikter om, tipsa, vad fasen som helst, just nu är jag grymt tacksam för alla idéer som kan rulla in ^^
   Ni får med en trevlig liten bild bara för att (y)






Charlotte Snowborn

Jag kan ju säga som så att det var din bog som fick mig att börja spela med mer brinnande intresse än ljummet då jag upptäckte att det fanns dem som spelade som var genuint intresserade av Jorvik, de tidigare spelen och inte enbart klubbträffar, championat och tävlingsrekord, så det skulle vara tråkigt att se det försvinna.
Min enda idé just nu är väl exempelvis att skriva om filmen som cirkulerar omkring där någon person buggat sig in i södra Jorvik (jag vägrar titta!) och dina tankar och åsikter runt det.
Annars är det alltid kul att se lite mer personliga saker, som dina målningar och texterna du skrivit (dem m Fiskebyn och Fort Pinta), till exempel.

Jag är nog inte mycket av en idéspruta själv, det är väl därför jag håller mig till att läsa andras bloggar. Om inspirationen tryter kanske en sådan 30-dagarslista om favoritplatser, karaktärer, uppdrag, spel osv vara något?

Glöörs

Jag skulle vilja läsa din åsikt om de stackars höbalarna som står framför stallen och de utspridda höhögarna framför stallen. Låt mig läsa vad du tycker om de stackarna

Rose Grönkulle

Håller med ovanstående kommentar, berätta vad du tycker om den buggen och buggar i allmänhet. Sen älskar jag också dina texter, t.ex. den om Fort Pinta, och dina fanfics. Jag har läst Höstryttarna flera gånger och kan knappt vänta tills du orkar skriva Vinterryttarna haha :P Den om SSO har jag inte hittat tyvärr, så en länk till den vore schyst ^^

Nadia Moonnight

Jag tycker att du ska göra fler beskrivningar (som den om gyllenåsarnas dal och fort pinta) för dom är roliga att läsa och du är väldigt bra på att skriva!

Maggie Westbridge

Jag har länge velat läsa en lång och detaljrik presentation av var och ett av stallen. En presentation med fördelar och nackdelar med stallet folket som jobbar där närliggande banor och så vidare. Har länge funderat på att göra liknande men det har inte blivit av. Sedan skulle man ju kunna göra likadant med alla städer. :3

Emmy

Jag älskar alla dina inlägg! Särskilt dem är du ställer frågor omkring olika NPCs, tex. DCgubbarna, Derek osv.
Jag gillar oxå kopplingar från SSL, SS till SSO, roligt att komma på :D
Om du har tid nån dag, kan vi göra något i SSO då? xD Ja, jag vet, helt randoom fråga, men endå c:
Har dig i min vänlista, om jag inte minns fel :3
Kram till Esme, bloggarnas drottning XD

Evangeline Silverbell

Nu är ju jag en relativt ny läsare så du kanske redan har skrivit om sånt här, men det går ju ändå alltid att uppdatera sina tankar och förhoppningar! :)
Vore alltså kul om du kunde skriva något inlägg om vilka uppdateringar och funktioner du hoppas på ska komma till spelet inom den närmaste tiden? :)

Evangeline Silverbell

Hehe, läste just igenom din önskelista och förslag och får ändra min ovanstående kommentar till att det skulle vara kul om du skrev dina förhoppningar om uppdateringar/uppdrag som kan komma under den allra närmsta tiden, typ i sommar :D tänk gärna på vad som är rimligt. Vore kul att höra dina tankar.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.