Chrome Pointer

Södra Jorvik och Wikin

   En sak som ska bli grymt kul då Södra Jorvik har öppnat är att kunna uppdatera Wikin. Det lär ju bli minst 50 nya sidor för att kunna täcka allting, och jag som älskar att skriva kommer vara i himlariket, haha. Tänk hur många nya NPC's vi kommer möta? Alla nya platser att utforska? De nya tävlingar som väntar oss? Alla nya affärer, kläder, utrustning... Och då har jag inte ens nämnt uppdrag, ryktesfraktioner och huvudstroryn. Tänk, va?
   Jag undrar om det blir nya försäljningsstall där nere - vi säger att det finns ett försäljningsstall i New Hillcrest (Jag tänker aldrig särskirva Hillcrest på den här bloggen, skandal att de försöker byta namn på stället), tänk om det då står tre nya hästar och väntar oss där nere? De vore rätt najs, fast SSO-teamet verkar ju ha så galet mycket att göra så de kanske inte kan/vill släppa hästar tillsammans med uppdateringen första veckan. Det kan ju på ett sätt vara rätt dumt, om de efter Södra Jorvik har idétorka på grejer att släppa.
   På tal om det, jag har faktiskt funderat över den saken. Om uppdateringarna alla är planerade ett halvår i förväg eller om det ibland hoppar med något spontant som det jobbats med under bara någon vecka. Det kanske beror på hur snabbt det tar att färdigställa saker, men det är ändå en liten fundering.






Juni Friendcamp

Hej Esme!
Jag vill bara säga att du har en fantastisk blogg och du skriver så otroligt bra inlägg älskar att läsa vad du skriver nästan varje dag!

Kram Juni

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.