Chrome Pointer

Onsdag igen

   Jag hade helt missat det! Är så inne i dagarnas stalljobb att jag har inte riktigt tid att tänka på datorn. Hann jobba, rida, gå och för att duscha och gå ut på smultronjakt i en närliggande hästhage innan jag ens kom på tanken att öppna datorn.
 
   Äntligen vet vi vad butiken i Silvergladebyn var till för! Jag tycker det är roligt med det här nya sättet att se kläder på, sen är det rätt förståeligt att allt där inne bara kostar SC - antar att det är för att man inte ska bli för lat och bara gå dit? Dressyrsetet var gaaalet snyggt, men jackan var så dyr att jag väntar några veckor. Äntligen riktiga kavajer, som jag har längtat ♥ Det jag har att invända är att jag tycker de är för tajta. Det ser ut som att ryttaren är nästintill anorektisk, precis som i Star Stable, jag hoppas att det fixas till. Ryttaren är smal som det är, det behövs verkligen ingen korsett.
   Baseballjackorna var grymt snygga! Helt fantastiska. Men, går de att köpa någon annanstans än i den affären? Min internetuppkoppling är inte den bästa här och det går lite segt att spela så jag orkar verkligen inte dra runt hela Jorvik för att leta efter dem.
 
   Inte nog med det, vi fick också stifta bekantskap med Reed Kessler. Jag vill ha hennes hår, helt ljuvligt o.o jag har klippt av mig mitt hår IRL, gjorde det i förrgår - har alltid haft långt hår som Reed men efter min depression blev det så tunt och slitet så jag var nästan tvungen att klippa av det. Det faller precis över axlarna nu och det känns lite tungt, jag har alltid trivts med mitt långa fina hår.
   Nejmen jag ska inte tjafsa om Reeds hår, det är kul med en ny NPC. Kavajen hon gav ut tycker jag är snygg också, bara det att den är så smal. Det ska bli spännande att se vad Reed kommer bidra till spelet med, för hon kan ju inte stå där helt utan anledning, eller hur?
   De här officiella bilderna är ju så snygga så man dör ♥






Lara Mcfield

Du vet att Reed Kessler också finns på riktigt, va? :D

Svar: Yes, det gör jag ;)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.