Chrome Pointer

Onsdag förmiddag...

   Då servern ändå är nere och uppdateras ska jag vara duktig och städa hemma, eftersom resten av familjen kommer hem om ett par dagar, så slipper jag göra det sen. Så ni ser ingenting av mig innan uppdateringen, helt enkelt ^^
   (Btw, bara jag som hoppas på något magi-relaterat eftersom... hallå, 31 juli? En viss snubbe som fyller 33?)
 


Alicia Starnight

wtf vem fyller? :D

Svar: Harry Potteeeeeer :D
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

JAHA HAHAHA :D

Siri

Hihihi Harry Potter fyller år <3 :D
Och jag borde följa ditt exempel att städa, haha x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.