Chrome Pointer

"Jaha, du Mr Hotshot-kamera-nisse"

   Yes, äntligen ett citat av Heman!
   Det där sa han för en herrans massa år sedan. Närmare bestämt första gången den klassiska dressyren dök upp i spelen.
 
   Dressyren är Annes gren. Därmed såg vi ju den i SSL3. Den dressyren var banne mig inget att hurra för - ett program med lite halvdana serpentiner och volter i skritt. Ja, skritt.
 
   I Vårryttaren å andra sidan... Där hände något. Dressyren blev det ett bra system av. Som jag har sagt förut är dressyrfunktionen i Vårryttaren en av de bättre i alla de hästspel jag spelat. Den återkom på ett liknande sätt i Sommarryttaren, men maskerades där som trail och reining och allt vad de nu kallade den.
   Vi har sett något dressyrliknande i SSO. En del av druidträningen påminde litegrann om dressyren. Nu hoppas jag verkligen att den dressyr vi saknar från Vårryttaren ska dyka upp i SSO... Jag tänker mig antingen paddocken vid Utsiktsstupet eller kanske något borta i Södra Jorvik då den delen väl öppnar. Kanske att Herman kan hålla i dressyr på Jorvikstallets ridbana?
 
   Problemet med dressyren är det som någon klok kotte påpekade i kommentarsfältet på något gammalt inlägg jag skrev, att det kan vara väldigt svårt att ha dressyr som tävlingar då hig score-listorna skulle vara typ omöjliga att sammanställa. Fast iofs är jag inte direkt ute efter dressyren som en tävlingsform, mer som en daglig träning där man kan tjäna lite xp till hästen och dessutom ha lite kul.
   Nu är det väl tur att inte jag är spelutvecklare, för jag hade säkert trasslat till så himla mycket, men jag kommer nog aldrig sluta tjata om min dressyr - nu fick vi ju till sist tillbaka kavajerna i spelet dessutom ^^






Emmy

Jag vill kanske ha dressyr, men undrar vad man kommer gå på i resultatet alltså O.o?
Kanske (vet inte om det funkar) att man rider, och ser sig själv från sidan och ska trycka på typ pilar i rätt tillfälle, så gör hästen en rörelse.
Det borde nog inte funka ifall flera får "alla rätt". Detta sättet rider man dressyr på i ett gammalt spel jag spelade förr, Horse Eventhing, som finns på nätet.
<3 Din blogg är bäst <3

Rose Greenhill

Jag har inte spelat SSL eller SS så jag vet inte hur dressyren var där, men jag tycker den i My Horse and Me 2 var riktigt rolig, lite lätt bara. Men om man nu ska rida dressyr måste man ju kunna sitta ner och även kunna ha hästen på tygeln i halt och ökad galopp, så något sånt tror jag skulle vara väldigt uppskattat.

Linnea Flowerstar

Kanske att de kan va fel, tid o poäng? :D

himlakraftenslana.blogg.se

skulle ju va jättekul om det fanns någon sorts daglig tävling, i dressyrform! :D hoppas verkligen att vi får något sånt c8

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.