Chrome Pointer

IRL-fråga - Ryttare med funktionshinder

   Jag måste bara fråga nu för jag är nyfiken. Fick nu under förra veckan då jag jobbade på ett ridläger ett jobberbjudande, inom handikappridning. Jag kan få möjlighet att gå olika ledarutbildningar och jobba med människor med funktionshinder i möte med hästar, något jag tycker är väldigt roligt.
 
   Jag har sedan innan varit i kontakt med ryttare med funktionshinder tack vare detta ridläger, men jag undrar, vad har ni för erfarenhet av handikappridning? Har ni en handikappridklubb i närheten? Vad som helst egentligen - ridklubben där jag red förut ville inte driva aktiv handikappridning och jag tror att det är en av klubbens ca 600 medlemmar som har en tydlig funktionsnedsättning, så jag är nyfiken på hur det ser ut på andra håll i Sverige.






athena monklåcka :D

hej
ridskolan jag går på har det.
fast inte alla lektioner altså
men vissa
den heter stora ekeby ridklubb
kolla in hemsidan
storaekeby.nu
och klicka in på klara ridning yunder ridskolan

Alicia Starnight

På vår ridskola finns det både handikappridning och vanliga lektioner.
På söndagar är det ridlekis för dem mindre barnen och vardagarna vanliga lektioner för dem utan funktionshinder, några lektioner i veckan är för handikappade (dem lägger till fler när folk anmält sig eller sätter in dem i en annan grupp).

Jenny Skydawn

Jag vet inte rent ut sagt. Ehehehe

Siri Moonbear

Nej det finns ingen handikappridning på min ridskola i Stockholm, vilket är synd.

Juni Friendcamp

På min 4H Gård finns andikappridning :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.