Chrome Pointer

Det bästa med SSO

   Nu under min semesterperiod skrev jag ett inlägg gällande det jag tycker minst om med SSO. Det var ganska lätt att pricka in, det var väl en fyra-fem saker som jag inte gillar.
 
   Men att slå huvudet på spiken och pricka in höjdpunkten, anledningen till att man inte kan slita sig från spelet... det är så mycket svårare. För vad tycker jag är det allra bästa med SSO?
 
   Av allt jag gjort, vad är det som gör att jag alltid vill logga in och spendera flera timmar åt gången på servern? Uppdragen? Tävlingarna? Människorna?
 
   Nej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Det absolut bästa med SSO är spelkänslan. Spelet är välkomnande, varmt, levande. Alla valmöjligheter gällande allt från kläder till om hästen ska ha knoppar eller ett svall av lång man, de fantastiska miljöerna som breder ut sig, hur SSO-teamet vid varje högtid IRL ser till att det finns uppdrag för att sätta spelet i samma stämning - spelet lever med dess spelare.
 
   Ja. Det är därför jag knappt kan vänta på att få logga in varje dag. Spelet omfamnar mig och välkomnar mig in i den ljusa världen där jag trivts så bra ända sedan Starshine Legacys tid. Efter åtta hästspel hittade jag hem, i en värld som liksom aldrig tar slut. Uppdragen och de fantasifulla tävlingarna är egentligen mest som ett stort plus i kanten, liksom ni läsare är för den här dagboken.
 
   Det är grymt svårt att sätta det här i ord, men jag tror inte att jag är den enda som blir så glad av att lufsa runt i denna virituella värld.






Renee Bluebridge

Word, Esmeralda! :D

Emmy Lightlord

Ja verkligen!
Jag är inte så mycket för dagliga, sysslor och att levla, för det mesta älskar jag vanliga uppdrag och att bara rida runt, flumma och se på den vackra världen! :D
Dör om inte nya Jorvik kommer snart :o Vill veta hur Jorvikstallet kommer se ut, Jorvikstallets bygd, Sjöhästklippan, Grådaggsbergn, ALLT! c:
Mvh emmy <3

Selena Flowerfall

Håller med, spelkänslan är så härlig! Älskar miljön! Man kan bara rida runt och ha det jättemysigt. ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.