Chrome Pointer

Den trasiga bron

   Funderingar över Södra Jorvik. I ett par uppdrag än så länge så har den trasiga bron över Southsilvervattnet nämnts. Jag har ju ingen större erfarenhet av saken, men jag har en känsla av att det kan bli lite krångligt att koda ihop bron så att vissa kan rida över den medan vissa inte kan det.
 
   Nu då Södra Jorvik öppnar kommer folk uppenbarligen kuta över bron i full hallaballå (försökte hitta ett bra ord, misslyckades), men de som inte gjort uppdragen som krävs kan ju rimligen inte komma över bron, den bör ju vara spärrad eftersom... ja, det är ju en del i spelet, man ska inte kunna komma över den.
 
   Kommer de ryttare som än inte kvalificerat sig att falla ner i vattnet om de försöker ta sig över bron, eller kommer den där röda stoppskylten dyka upp framför dem då de försöker korsa bron? Är lite nyfiken över det där.
 
   Arkivbild


Siri Moonbear

Har också tänkt på det, tänkte först att den kanske skulle bli öppen för alla men sen kom jag på att den låg i gratisområdet och de som inte är SR kommer ju inte få komma över..

Siri Moonbear

och så tror jag att det kommer att bli ett uppdrag precis som att göra nyckeln till gyllenåsarnas dal :v

Siri Moonbear

*bli ett uppdrag att laga bron - jag är lite trött idag

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.