Chrome Pointer

De fyra bröderna Summers

   Först då jag fick idén till att skriva det här inlägget var det typ "åh, Tripp, Trapp och Trull, tre brorsor som ser likadana ut, typ som bröderna Wetton" (för er som inte har varit med här så pass länge = Herman, Coyote och Mr Wetton), Sen spelade jag Vårryttaren, och då kommer pappa Ronnie Bob och sabbar allt för mig. "Nämen tja, här är min son Joseph, kör ner honom i din ryggsäck och rid till Beate!"
 
   Det var ju lite i förbigående man först fick veta att Marley, Barney och Carney var bröder. Sen att det nämndes att deras pappa som dött tio år tidigare var Ronnie Bob Summers, jag höll nästan bokstavligen på att trilla av stolen då jag läste det. Jag älskar återkopplingar till Star Stable, och jag blev nästan lite besviken över att inte få veta mer. Däremot satt jag och skrev något inlägg om att James måste vara typ dvärg med tanke på att han bör vara minst 20 år gammal i SSO.
 
   Det jag först undrade då jag återupptäckte Joseph Summers var "vem är äldst?". Var Joseph, som var ett spädbarn i Vårryttaren, äldst eller yngst i skaran? Om han är yngst är han självklart minst 10 år gammal i SSO, och jag skrev tidigare något lagom flummigt inlägg om att Joseph kan vara = Scarecrow Joe. Håkan-Kråkan, alltså. Om han är äldst, vilket jag tvivlar lite på, tog Vårryttaren plats ännu längre bak i tiden än vi nu antar. Det skulle inte riktigt funka. Däremot kanske han är något mellanbarn? Men om det är så borde vi väl nästan ha hört något om honom vid det här laget... Jag tror mest på att han är bortglömd även av spelskaparna just nu faktiskt, liksom Aaron, stackarn.
 
   Jag ser gärna mer av brödernas familjeband, och jag vill se något livstecken från Joseph också. Nu har ju SSO lite gratis iochmed att det är byggt på sammanlagt åtta helt fantastiska spel, och man kan plocka mycket ur de spelens story för att stärka SSO's trovärdighet och charm.






Linnea Flowerstar

Du är så jätteduktig på att skriva!
Du har det där som gör att läsaren vill läsa mer. Vissa bloggar har inte det, så jag vill bara säga, du är himla duktig!!

Svar: Haha, oj, nu blir jag lite generad, tack så mycket för de fina orden!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.