Chrome Pointer

Dagligt färdigt

   Jag har en vacker liten Appaloosa på lvl 8 och jag har lite extra pengar i ryggsäcken.
 
 
   Har funderat på en grej. Just nu gör jag av med 200 JS per dag för att kunna mata mina hästar. Jag vet inte om så många har åtta hästar, men de gör av med 400 JS per dag. Jag blir lite nervös över hösten, då jag kanske inte har samma tid för att kunna spela. Jag hoppas att det snart kommer fler dagliga uppdrag så att man får chans att tjäna mer pengar varje dag, så att all inkomst inte går bara till hästarna.
   Fast... de uppdragen kanske kommer nere i Södra Jorvik, för att man inte ska kunna tjäna för mycket pengar om man än inte kommit så långt i spelet?






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.