Chrome Pointer

Utvärdering av dagens uppdrag

   Jag måste först och främst säga - TACK World of Horsecraft! Ni har gett oss ett fantastiskt spel med underbar story och jag är så glad över spelet.
 
   ÄNTLIGEN är jag i lvl 14! Först blev jag lite skraj, för man fick ju bara 5 xp per uppdrag de första varven, så jag trodde nästan att jag inte skulle komma vidare förrän i morgon, but I did it! Happiness!
  Jag blev skadad av Skuggvarelserna och det hade inte gått tillbaka innan jag loggade ut O.o
 
   Sen uppdragen i sig... min dator har fått för sig att den inte tänker visa viss grafik, så alla stenar förutom den från Pandoria var helt vita och texturlösa :/ Jag måste se till att fixa min dator så att jag slipper det. Men hela det här med att springa och gömma sig från de där skuggvarelserna, det var ju helt brilliant! Synd bara att det var så himla mycket folk runtom... Tänk om man hade en funktion där man tillfälligt kunde dölja alla andra spelare...? (det vore det underbaraste som finns om man kunde gå in på inställningar och välja "dölj andra spelare"...)
   Nä, det var så himla kul, väntar med spänning på morgondagens uppdrag :)
 
   Jag dog lite av skratt vid den här, genier där bakom dataskärmen ♥
 
   Jag älskar det här spelet ♥
 
   Men, dagens besvikelse var det här. Fantastiskt att för första gången ha kontakt med sin häst, men... det där är ju inte Ash. Förstår att det måste vara jättekrångligt att fixa till ca 50 olika avatarer eftersom allas hästar ser olika ut, men det hade väl varit trevligt om den haft någon färg som liknat grått...






esset

vet ;__; hålelr med med den där häst saken

Carina Flowerlake

En fråga? Vart hittade du genvägen-skylten? (på ss.)

Svar: Man ser skylten då man håller på med uppdragen man fått av Pi :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.