Chrome Pointer

Ojoj

   Jag har varit borta hela dagen och då jag kommer hem och öppnar bloggen har jag besöksrekord, hoppsan hejsan. 22 läsare är mer än jag har om dagen på bloggen jag skrivit på i fyra år, så det var lite ovant. Hoppas att några av er fortsätter att titta in och vill bolla idéer med mig.
 
   Jag ska faktiskt sova så jag hinner inte kika på de nya uppdragen förrän i morgon. Jag har ridit ett stenhårt dressyrpass på en D-ponny som behövdes ridas till lite och det känns i kroppen nu, haha!


Maggie Westbridge

Klart jag läser! ;3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.