Chrome Pointer

Nya bilder på Wikin

   Med hjälp av internet och Maria Moondaughter växer Wikin lite, lite varje dag. Idag blev det bilder på Moorland, Doyles kyrka och Valedalesjön som fick komma in. Det börjar bli riktigt bra och jag är galet stolt över min skapelse.
 
   Nu undrar jag - vad tycker ni om Wikin? Vill ni bidra? Använder ni den någonsin? Och jag vet att ni är tiotalet människor som läser bloggen varje dag så nu vill jag väldigt gärna att ni berättar er åsikt :P


Maria Moondaughter

Du vet antagligen redan vad jag tycker om wikin. Men men, jag gillar den, bidrar och använder mig av den ;).

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.