Chrome Pointer

Förhoppningar

   Snart lär de nya championaten öppna. Gyllenåsarnas och Firgroves, alltså. Jag tror också att vi kommer få ett fjärde championat då den södra ön öppnas upp för oss.
 
   Där finns det lite att fundera över. Hur kommer vägarna gå? Hur många hinder kommer det bli? Hur långa kommer banorna vara? Vilka tider kommer tävlingarna bli av? Vad blir det för priser?
 
   De två sista frågorna tycker jag själv är mest intressanta. Om alla championat går av stapeln samma tid... skulle det gå? Skulle spelservern orka med så mycket ansträngning, utan att spelet laggar sönder för alla tävlande? Eller kommer de ligga på fasta tider under kvällen, med någon timmes mellanrum?
 
   Det här med priserna tror jag blir intressant. Jag tror nämligen att rosetterna kommer vara lite annorlunda utformade mellan de olika tävlingarna så att man kan se vilken som kommer varifrån. Vore inte det himla häftigt också?
 
   Själv tävlar jag just nu inte i championatet. Jag har ingen dator att spela seriöst på. Men då jag får ihop lite pengar ska jag försöka reparera datorn och då kanske jag kan börja vara med. Någon rosett vore ju kul att få in.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.