Chrome Pointer

Dagens uppdatering (Spoilers!)

   Ojojoj. Dagens monologer innehöll mycket information, men det skapade också lite trassel i spelstoryn.
 
   Vi vet att SSO utspelar sig minst två år efter Starshine Legacy: Episod 4. Varför? Jo, Anne har varit försvunnen i två år. Minst två år alltså.
   Sen fick vi nu veta att Barney, Marley och Carney är bröder alla tre. Inte nog med det, om man spelat Star Stable har man även mött deras far, Ronnie Bob Summers. Ronnie Bob var stallföreståndare för Bayridgestallet i Vårryttaren, om ni nu minns det. Och där skapas problemet, för Ronnie Bob är numera död. Det är första gången i spelets historia då en karaktär man mött har dött. (Kul rim jao)
   Inte nog med att Ronnie Bob är död, han dog för tio år sedan.
 
   Nu antar vi att Star Stable utspelar sig efter Starshine Legacy. Det tycker jag låter rimligt, eftersom Lisa är med i alla fyra spelen och dessutom där är väldigt hästvan. Hon bör alltså ha haft tid på sig att finna sig tillrätta och hinna återuppta hästintresset på heltid. Eftersom hon tillsammans med de andra Ödesryttarna i Vårryttaren också är anställda av Jordan Jet kan vi ju anta att de också har gått ur skolan, då ett sommarjobb som ridlärare inte verkar särskilt seriöst.
   Men om nu SSO utspelar sig efter Ronnie Bobs död innebär det att det har gått minst tio år sedan händelserna i Starshine Legacy. Där var Ödesryttarna sexton år gamla. Hoppsan hejsan, nu är de tjugosex. James då, han var tio år gammal i Starshine Legacy. Det gör honom till tjugo. Dvärggener?
   Typ ja.
 
 
   Självklart vore det inte så konstigt om James nu är såpass gammal. Då är han ju gammal nog för att för att driva ett turistresemål och surfa på J-Bay och Jorvikipedia och allt vad han nu gör. Det är dock hans utseende om lurar oss att tro att han fortfarande är ett barn.
 
    Eller är det så att James faktiskt fortfarande är ett barn? Är storyn nollställd och Star Stable ignorerat? Det vet vi inte än. Och det ska bli spännande att se.  


Scarlett Darkhill

JAg läste denna information med ett gott skratt och nyfiken blick. Ibland misstänker jag att tiden inte existerar i SS och SSO

violeta wolfrider

kära esmeralda silverforce... jag vill tacka dig föratt du gör så roliga och lärorika videor. Flera gånger har jag blivit klar med uppdrag i sso<3
Hoppas du får ett underbart jullov och möjligen skoltid.
baii<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.