Chrome Pointer

Dag 13 – Den deluxe-utrustning jag tycker bäst om

   Överlag gillar jag hästutrustningen mer än jag gillar ryttarens kläder. Särskilt då det kommer till deluxe-utrustningen.
   Jag älskar visserligen schabraket från Gyllenåsarnas Dal, men i helhet är det nog Vingårdens utrustning jag gillar bäst.
   Varför? För det funkar faktiskt. Schabraket och lindorna är jättesnygga tillsammans, och tränset tycker jag är helt underbart, särskilt på Ash passar det jättebra. Dock är jag lite snål med mina SC just nu, så jag har faktiskt inte köpt en enda del av setet. Skandal!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.