Chrome Pointer

Dag 11 – Min favoritoutfit

   Jag tycker det är jättekul att kombinera olika delar för att skapa en hel bild. Pussel. En outfit är som ett pussel. Så egentligen kan man få nya favoriter hela tiden, då man hittar nya pusselbitar.
   Så jag har några favoriter som där helheten kommer tillbaka, men jag byter ut mindre delar av dem.

 
 
   Det som är allra viktigast för mig är ändå - matchande sadel/träns + matchande schabrak/benlindor. Jag gillar inte att blanda färgerna på de komponenterna.
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.