Chrome Pointer

Welcome Christmas

 
   Jag kan utan tvivel säga att ni kommer aldrig någonsin vilja höra mig sjunga för jag sjunger så sjukt falskt, därav Remus mindre glada uppsyn, stackars häst x)
   Welcome Christmas från filmen How The Grinch Stole Christmas är min absoluta favorit-jullåt, och just idag tycker jag den passar väldigt fint. (Sen att vi svenskar öppnar paketen "en dag för tidigt", julen är ju liksom idag och sen är det färdigt...) Förutom denna härliga låt tycker jag väldigt mycket om Do They Know It's Christmas, en fantastiskt fin låt.
 
   Jag önskar er en väldigt god jul och låter min älskade blogg vila idag, med undantag av några bilder. Ha en fantastiskt trevlig dag och berätta gärna - vilken är er favorit bland alla jullåtar som finns? :)


Lara Mcfield

Åh jag älskar bilden, så mysig

Svar: Tack! Jag är faktiskt grymt nöjd med den trots att den är så enkel, det är typ så hästar ser ut då jag sjunger IRL eftersom jag låter som en kråka, haha x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.