Chrome Pointer

Walking in a winter wonderland

 
   Igår avslutade jag spelet i hemstallet och jag skrek verkligen rakt ut då jag kom in i spelet och såg Jorvikstallet. Skördebygden ser helt fantastisk ut, det kunde nog inte ha blivit bättre. Nu ska jag göra juluppdragen för idag, sen ska jag fota hästarna i den fina, fina snön ^^
 
   Vad tycker ni om årets snö? :D


Cecilia Starhill

Snön är så mycket finare i år, speciellt i Skördebygden! :D

Daisy Moonstorm

Älskar din blogg :')

Svar: Vad roligt att höra, tack så mycket :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.