Chrome Pointer

Vitdal

 
   Det snötäckta Gröndal tycker jag är jättehäftigt, det är en sån perfekt skog det där!


Nadia Moonnight

Hejsan Esme! Jag vet inte om du redan har tänkt ta med det in din webbdesignkurs, men jag skulle jättegärna vilja lära mig hur jag får in en extra text i menyn på sidan, det står ju typ redan från början Arkiv och Kategorier. Men jag skulle vilja att det står Läs om Hästarna ovanför bildlänkarna till fakta om varje häst. Jag vet som sagt inte om du tänkte ta med det, men om du inte gjorde det så skulle jag bli jätteglad om du la till det i något senare avsnitt :3

Svar: Hallu! Det komma typ med, men jag kan skriva till lite extra så det blir lättare att förstå ^^
Esmeralda Silverforce

Myra Riverfall

Hejsansvejsan!
Din brevlåda var full så jag skickar mitt lilla brev till dig här! Hoppas det är ok. Du kan ta bort det när du läst det om så önskas. ;)
Det är så att jag helt enkelt skulle vilja ansöka om medlemskap för mig och Siri Moonbear i Night guards. Jag tror att vi skulle kunna ha himla trevligt tillsammans. Hade egentligen planer på att bara skapa en klubb för mig och Siri - När jag kom att tänka på din och Genevieves klubb.
Har varken ork eller lust för en aktiv klubb med massor av folk..
Jag förstår om ni känner viss tveksamhet inför detta men jag garanterar er att jag/vi inte kommer ta illa upp om ni efter ett tag känner att ni hellre är själva. Då är det helt okej, då har man iallafall provat!
Ni får gärna diskutera detta med varandra och återkomma!
Notera att vi inte har någon intention av att ändra någonting i klubben, utan bara ha det som ett ställe att prata lite då och då när lusten faller in.
Har ni lite funderingar eller frågor är det bara att hojta till!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.