Chrome Pointer

Vinnaren av gästbloggningen

   Jag har lottat vinnaren (skrivit namn på lappar, kastat ner dem i en tomteluva, skakat om den och dragit en lapp) och jag kan lova till 100% att det var en rättvis dragning ^^ 26 stycken deltagande blev det i slutändan, jättekul att så många ville vara med :)
 
   Dock är det bara en vinnare, som är Siri Moonbear! Grattis till dig Siri, och nu hoppas jag att du mejlar ditt inlägg till mig på esmesilverforce@hotmail.com innan den 31 december så att jag hinner lägga upp det inför det nya året. Du får bifoga bilder om du vill det och du får skriva precis vad du vill :)
 
   Stort grattis till Siri och tack till alla deltagande :)


Anonym

JAAAA! :D åh vad roligt *_* (känns lite skönt i efterhand att inte vinna för skulle dö av pinsamhet och inte veta vad jag skulle skriva om ens OO: ). Hihihihu nu blir hon nog glaaad!!

Lova was here

va kewl siri

Siri

Det var nog det svåraste inlägg jag någonsin skrivit... hade ingen aning om vad jag skulle skriva om! Men nu är mejlet skickat, du får gärna rätta eventuella stavfel eller grammatiska fel om du hittar något då jag glömde kolla igenom en extra gång ^^

Svar: Det var ett jättetrevligt inlägg, det är upplagt nu och startar det nya året på ett superbra sätt :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.