Chrome Pointer

Ut i snön

 
   Det gick fortare än jag väntat mig, är väl inte helt nöjd med varken Esmes stövel eller Freyas öga men fasen vad svårt det var att få till!
   I övrigt är jag sjukt nöjd med resultatet :)


Luna Snowwatcher

Jättefint!

Hur lyckas du att få håret att se så äkta ut?

Svar: Tack :D
Jag målar först ett grundlager med en enda färg, sedan använder jag en pensel för just hår (länk till den lade jag upp häromdagen här på bloggen) och målar i olika nyanser. Avslutar med att ta en vanlig pensel med storlek 3px och drar ut några hårstrån så att det ser mer levande ut :)
Esmeralda Silverforce

Cass

Du fick mig nu att vilja ha halsdukar i sso... <3

Svar: Hahaha, jag har verkligen saknat halsdukar i spelet, jag vet själv hur mycket jag alltid fryser om halsen x)
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Jag ritar gärna hästar på papper, och det brukar göra underverk för hästögon att lägga till ett litet vitt blänk på ögat så det kanske du kan testa nästa gång ^_^

Svar: Jag kämpar alltid med att få in det vita blänket, men det blir alltid trassel med det och den här gången såg ögat bara rött och vidrigt ut så det blev nästan bättre då det var för mörkt. Gaah, kaos! :(
Esmeralda Silverforce

Matilda Silverwater

Gud vad fint! :D <3

Svar: Åh tack :D
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Woow, du är grym!
Superduktig är du och det är väldigt realistisk. Stövlarna är perfekta, jag förstår verkligen inte hur du kan vara missnöjd och jag tycker att ögat är bra som det är! Du är begåvad, kom ihåg det!

Jag har inte möjlighet till PS eller gimp men jag undrar, har du några tips som du kan ge mig om jag bara ritar på t.ex Sumopaint och liknande?
Typ hur man ska rita tecken på hästarna, rita mänskliga ansikten osv.
Jag älskar att rita men behöver tips för att kunna lära mig mera och testa nya saker. Skulle vara jättekul om du har några tips du vill dela med dig av :D

Svar: Åh, tack så mycket! Man kanske blir lite för kritisk över sina egna verk helt enkelt?
Åh, jag har tyvärr ingen erfarenhet av andra program än Photoshop :( Det bästa om man vill rita något tycker jag dock är att kolla upp hur det faktiskt ser ut! Jag har jättesvårt att rita människors ansikten samt händer, och ben på hästar + hur kläder faller på människans kropp, så jag googlar alltid fram referensbilder först så att jag kan se hur det faktiskt ser ut. Det är en liten grej som ändå hjälper jättemycket! :)
Esmeralda Silverforce

Juliette Stardawn

Åh vad fin den blev Esme, dösnygg! Nu fick de en att tråna efter halsdukar i spelet haha :D

Svar: Haha, taaack :3
Esmeralda Silverforce

Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Shit vad fin!! ♥ Så duktig du äär :3

Svar: Åhh tack :D
Esmeralda Silverforce

Izabella Mcstar

Hur kan man vara så grym som du är??!
Önskar jag var lika bra som dig *.*

Jätte, jätte, jätteeefin bild! :D<3

Svar: Åååh, tack så mycket :'D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.