Chrome Pointer

Ugh

   Jag är faktiskt hemma från skolan idag, för gårdagen gjorde mig nästan självmordsbenägen och jag behövde absolut vila en dag. Har spenderat senaste timmen med kakbak - denna gång blev det Marshmallow-stuffed Chocolate Chip Cookies. Mina marshmallows smälte bort då kakorna vilade, men gott är det (y)
 
   Jag tänkte krypa ihop framför SSO, även fast jag egentligen har en läxinlämning om cyborger. SSO är mycket roligare, det är min högst försvarbara ursäkt. Jag har faktiskt en massa saker att göra även i spelet, vet inte hur bra det går - jag har ju alltid planer på gång, sen brukar de dock falla platt rätt fort.
   Nejmen jag fick den där jättefina svarta stjärnvästen från julklappshögen idag, happiness! Nu saknar jag stjärnsadeln, hoppas verkligen att jag får den snart. Såg någon lycklig ryttare i Firgrove som red runt med hela stjärn-settet, gissa om jag vart avundsjuk, haha!
 
   Den är blå stjärnvästen hade jag sedan innan, men nu har jag även en svart, samt hjälmen och "pärltränset". Det kommer bli så himla snyggt då jag väl kan lägga vantarna på sadeln!
 
   (Btw har jag startat upp en Deviantart nu också, eftersom jag ändå är där 24/7 och letar Photoshop-tips. Monokerus är det även där!)


Siri

Har hela stjärnsetet, det är så snyggt :D

Svar: Åååh lyllos!
Esmeralda Silverforce

Exenzia

Västarna är ju otroligt snygga!

Svar: Visst är de!
Esmeralda Silverforce

Lily Silverhall

består s-settet till häst av sadel o tränset? isf har jag d :D

Svar: Jag vet inte om det finns ett schabrak också, jag har bara sett sadeln och tränset :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.