Chrome Pointer

Trött på reklam?

   Jag är en sån som blir knäpp av all reklam man stöter på överallt i vardagen, i synnerhet den på internet. Numera kan man inte ens titta på Youtube utan att hälften av klippen har reklam innan de startar.
   Det går dock att lösa problemet, så jag tänkte dela med mig av det - jag har aldrig problem med störande reklamvisningar eller pop-up-fönster längre, vilket är sjukt skönt!
 
   Jag använder ett program som heter Ad Block Plus. Det är superenkelt att installera och sen är allt reklam puts väck! Jag har använt det i några månader nu och är supernöjd, inget är fel på datorn efter nedladdningen och jag slipper störas av all reklam. Inga pop-ups, ingen reklam på youtube osv. Rekomenderar absolut programmet! Det finns tillgängligt för Chrome, Firefox, Internet Explorer och Opera :)
 
   Direktlänk till Google Chrome HÄR (det går att ändra inställningarna beroende på vilken webbläsare på sidan, så kika in!)


Kate

Har också haft det ett tag nu och det är helt underbart c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.