Chrome Pointer

Tankar om gårdagens nyhet

   Nu har väl alla sett denna bild, eh?
 
   Vad tror jag om den här? Jag tror verkligen att den pekar på araben. Det är ju solklart att den där silhuetten är en arab, med tanke på det där fina gäddhuvudet. Men, varför visa den vid horisonten, utan att ens egentligen visa den? Transporten är ju ett tecken på förflyttning, och därför vågar jag nästan tro att araberna och Hästön kommer samtidigt.
   Det har nämligen sagts att Hästön från början skulle ha släppts tillsammans med Skördebygden, vilket innebär att den redan då var väldigt långt gången. Därför är jag inte alls förvånad om den faktiskt är helt färdig.
   Jag gissar att det här är uppdateringen som kommer den 18 december, men vi vet åtminstone att det här händer innan jul. Jätteroligt ska det bli, och jag hoppas verkligen att araberna lever upp till förväntningarna - dessutom är det helt underbart att få en "fjärde häst" i spelet, jämte de vanliga hästarna, de stora hästarna och ponnyerna. Vad tror vi, är de här lika stora som våra vanliga hästar kanske? (Och jag är jättenyfiken på hur deras svansar ser ut!)


Siri

Tror också att Hästön och Araberna kommer samtidigt. Och de ser verkligen fina ut, bara i siluett! Eftersom just arabiska fullblod är väldigt speciella hästar tror jag de jobbat med dem väldigt länge, eftersom alla ville ha dem.

Izabella Bluefield

Trodde jag var den enda som trodde att de menade både Hästön och araberna på bilden hehe :) För ja som du säger, varför ha bara en silhuett i en hästtransport utan anledning? Tror Starstable teamet är smarta också, de vill att alla ska kunna ha araberna (+ att tjäna mer pengar) så det vore ju det smartaste att Hästön kom samtidigt. Det är väldigt troligt att väldigt många kommer köpa araben. Nu har vi så många hästraser tillgängliga och många har redan fullt stall därför vore det inte konstigt om Hästön kom samtidigt. :)

Cass

Det tog ett tag för mig att se ön i bakgrunden, så tror ön kommer oxå. Gillar att ön ser ut att vara typ bara fält med massa grönt gräs(om det är hästön i bakgrunden)<33!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.