Chrome Pointer

Stallets anslagstavla

   Detta inlägg önskades av Stefanie Diamondhill.

 
   Ni vet då man ska välja stallhjälp i sitt hemstall? Man går fram till anslagstavlan och väljer antingen stallhjälp eller sortering av hästarna i stallet.
 
   Dock är det två funktioner som än inte är tillgängliga, och det är de båda som ska diskuteras den här gången.
 
   Jag tror att den ena av dessa funktionerna är Hästön. Det känns ganska logiskt att man är inne i sitt stall och där väljer att skicka några djur på semester. Och vi får väl verkligen hoppas att det är en gratis funktion! Vi lägger ut massvis med pengar bara på att köpa hästarna, jag tycker faktiskt att det skulle vara rätt girigt av SSO att sätta ett pris på Hästön i sig. Däremot kan jag kanske tänka mig att om man skickar dit en häst kan man inte hämta hem den på x antal dagar, så att man inte skickar hästar fam och tillbaka bara för att slippa betala mat åt dem.
 
   Den fjärde funktionen är jag dock väldigt osäker på. Det enda som kommer upp i mitt huvud är typ "ett loft för förvaring av mat" eller "möjlighet att gå ut i någon hage med en häst" (vilket jag inte ens tycker känns logiskt, heh). Om vi har riktig tur kanske det är något gällande våra husdjur? Husdjuren var ju något otroligt efterlängtat då de kom runt förra julen (de har inte funnits längre än så), men väldigt många spelare blev väldigt besvikna. Jag tror att de flesta av oss hade tänkt oss någon liten hund som sprang efter hästen medan man red ut i det gröna, men så blev det ju inte.
 
   Så jag gissar att funktion nummer ett är Hästön, men jag har verkligen inte den blekaste om funktion nummer två.
 
   Vad tror ni finns bakom de låsta knapparna?
 
   (PS: Tack för era fina kommentarer om headern!)


Charlotte Snowborn

En idé är att båda ikonerna är kopplade till hästön, det är i varje fall min tanke. Den översta av de låsta är, till exempel, för att skicka iväg en eller flera hästar och den understa för att hämta hem en eller flera hästar.

Men jag måste säga att jag gillade idén om ett loft en hel del, hellre det än en möjlighet att förvara det i garderoben. Fast i och för sig så förvarar man ju husdjuren i garderoben, så varför inte mat =P

Svar: Åh, din idé lät väldigt logisk, det finns absolut en möjlighet om att det är så det är :)
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Kunde dom inte ha en låg avgift på Hästön på typ 5 sc, så skulle det inte löna sig att skicka dit sina hästar över natten..

Svar: Fast just det där med att det kostar - hästarna är redan jättedyra. Därför skulle jag tycka det var mycket bättre om man skickade dit en häst, och att man sen inte kunde ta hem den på ett antal dagar, så att man inte kunde skicka den dit och sedan ta hem den direkt bara för att slippa matkostnaden.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.