Chrome Pointer

Smarta verktyg till din blogg

   Jag har fått både mejl samt frågor i spelet om det här, så jag tänkte dela med mig av olika "verktyg" som jag använder :)
 
   Pollcode.com är det jag alltid använder då jag startar omröstningar. Gratis samt väldigt lätt att använda :)
 
   Web.stagram.com använder jag för att visa mina senaste Instagrambilder i den högra menyn. Om man har koll på var man vill ha verktyget samt vet hur mycket utrymme man kan använda (vilket jag inte visste, vilket gav mig en massa problem medan jag testade funktionen, fail) så är det lätt och enkelt att använda. Prova på en testblogg först!
 
   SCM Player är för musiken jag har på bloggen. Superlätt att använda och sätta in på bloggen. Om ni vill använda er av den råder jag er starkt att INTE ha på autoplay. Då jag för första gången startade en lista förstod jag inte vad det innebar och därför startade musik så fort som man kom in på bloggen. Det är mycket bättre att ge läsarna valet att själva sätta på musiken - det är inte så roligt om man har många flikar uppe och desperat försöker stänga av ovälkommen musik.
 
   För min translatebar i menyn till vänster använder jag Google Translate. Googla på typ "Google translate for blog" så borde ni hitta rätt ^^
 
   För pilen som finns i nedre högra hörnet som man kan klicka på för att scrolla uppför sidan, gå till DEN HÄR LÄNKEN. Det går att lägga in egna färger istället för den vanliga svarta och det bör väl gå att ha en bild istället också. Jag har valt att inte lägga tid på det själv, eftersom jag inte tycker det är så viktigt ;)
 
   Förutom det har jag bara en länk till Bloglovin', ni som använder er av Bloglovin' kan fixa länkar via era egna konton. Man kan byta ut bilden själv, gäller bara att man har en egen bildkod! (Bilden jag har är en gratisbild som gjordes av April Starwood för ett antal månader sedan.)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.