Chrome Pointer

Slarv och otur

   Igår hade jag tänkt levla. Tror ni att det gick bra? Nä, jag satt istället i evigheter och chattade i klubben och pallade verkligen inte ta tag i levlingen. Loggade ut, gjorde annat och kom på vid två på natten då jag skulle sova att "oj, jag skötte inte om hästarna heller..."
 
   Idag skulle jag en "snabb" sväng över till en bortrest kamrat för att släppa ut hennes undulater en stund. Undulaterna flaxade, satte sig i gardinen och somnade. Jag somnade i soffan. Då jag vaknade igen höll jag på i över en timme att försöka få in fåglarna i buren igen för att jag skulle kunna gå hem. Tror ni det gick bra? Nä, fjäderfäet Tonks (gissa vem han är döpt efter, haha) totalvägrade att hoppa in i buren och det blev ett par sms till hans ägare som hälsade att jag skulle säga åt honom att skärpa till sig. Det gick inte så bra.
   Nu är fåglar inlåsta och matade, och jag behöver inte gå ut mer idag. Hallelujah! Idag ska jag försöka levla seriöst eftersom det bara blev typ fem lopp igår (Arwen är på lvl 12 så egentligen är det väl inte så farligt, men jaja) och jag ska försöka få min nya header färdig! Vore kul att kunna sätta in den så snart som möjligt :)
 
   Nämen jag återkommer, måste hälla i mig lite mat bara.


Amanda Silverlord

Dendära fåglen är döpt efter Nynfadora Tonks i Harry Potter böckerna och filmerna eller hur? :D

PS: Stava jag Nynfadora rätt? ;)

Svar: Haha, precis ^^ Nästan rätt, det är Nymphadora :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.