Chrome Pointer

Sån torka

 
   Jag har jättesvårt att komma på inlägg just nu! Igår kom jag dock på hur man gör för att spela in videor via webbkameran på min dator, så jag satt och pratade högt med datorn i ungefär en timme bara för att testa. Det kändes så otroligt sjukt, men det var lite häftigt också ^^
   Jag känner att jag har inget emot att sitta och vifta framför datorn, men skulle ni tycka det var intressant att se? Då måste jag ju dock ha något att snacka om också, haha...


Stefanie Diamondhill

Tänkte på det. I stallet, där man väljer stallhlälp, finns det två alternativ som är låsta. Tänkte du kunnde skriva vad du tror kan det kan vara?

Svar: Visst! :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.