Chrome Pointer

Saker händer här bakom

   Jag vet att uppdateringen har varit lite sämre än vanligt, men jag har massor att göra IRL just nu. Just för tillfället jobbar jag på bloggens kommande header, jag vill gärna ha den klar så fort som möjligt. Har lagt ner mycket tid på "Lär dig webbdesign"-serien också, jag hoppas verkligen att det märks.
   Om ni har några bra idéer om vad jag kan skriva om i mer SSO-väg så får ni jättegärna komma med dem, för mitt huvud är blankt just nu. Kanske är för att jag fortfarande är helt körd efter några heldagar med massa folk hemma, för min del är det oerhört utmattande xP
   Då jag fått ordning på det här kommer det bli så sjukt åzum så det finns inte - hoppas jag ^^'
 
   Jag sätter mig och fortsätter måla med min nya, fluffiga, babyrosa Snuggie (en fleecefilt med ärmar - typ bästa julklappen eveeer) över mig, så återkommer jag då jag har något roligare att komma med. Tjofräs!


Lara Mcfield

Webbdesign - serien är jättebra, det har hjälpt så många, även om jag inte har blogg själv. Du gör ett jättebra jobb med den ♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.