Chrome Pointer

Sadelgjordar åt folket!

   Jag vill ha sadelgjordar till SSO. Jag vet att jag inte är ensam. SSO-teamet har försvarat de förlorade gjordarna med att de skulle "åka in i hästen" då den rör sig. Men, vi har ju tyglar, och de åker ju också in i hästen (samt flyger åt olika håll och kanter...)
   Jag tänkte nu samla på mig era röster, och sedan mejla in till spelet. För jag vill faktiskt ha sadelgjordar i SSO!
 
 
Borde vi få sadelgjordar i SSO?
  
pollcode.com free polls 
 
   Sprid gärna det här inlägget vidare om ni vill, ju fler röster vi får in desto bättre!


mriverfall.blogg.se

JA, sadelgjordar till folket!! Ska sprida detta vidare.
Jag menar, det är väl en usel ursäkt dem gav oss/dig. Det är ju inte så att vi kräver en hyperrealistisk häst eller något. En sadelgjord - en läderbit under hästen. Inte alltför komplicerat. Vi betalar ju för spelet och ett bra onlinespel är ett spel som utvecklas och blir bättre!

Svar: Så sant! Det jag är mest förvånad över är att de kan ge oss så sjukt vackra saker som både Skördebygden och araber, men en liten sadelgjord, nä det var tydligen för svårt...
Esmeralda Silverforce

Cass

dessutom har ju de ridande NPC hästarna sadelgjord om jag inte minna fel... Och de åker väl in i magen?

Svar: Jag tror faktiskt inte ens att de sadelgjordarna åker in i magen, varje gång jag har sett den har de sett jättebra ut, precis såsom gjordarna gjorde i SSL och i SS - därför ser jag verkligen ingen logik i att vi inte har sadelgjordar till våra hästar :P
Esmeralda Silverforce

Cass

Hehe Skrev på mobilen, menade att skriva att de inte åker in i magen :s Min mobil är lite konstig när det gäller till Autokorrekt :3

Svar: Haha, okej ^^
Esmeralda Silverforce

Andrea Northlee

Jag har för några månader sen frågat sso om sadelgjordar, och de sa att när hästarna hoppar så åker den in i magen... Fast hoppas det går att lösa ändå, vill också verkligen ha sadelgjordar! :)

Andrea Northlee

oj gud hehe, råkade kommentera detta på fel blogg eh... skit i min kommentar xd

Andrea Northlee

alltså skit i min kommentar ang sadeljordarna x)

Frida snowpaw

I ss spelen (höstryttaren mm) har man ju en sadelgjord. går den in i hästen? nej. och dom spelen är ju mycket sämre gjorda så det är konstigt att vi inte får ha sadelgjordar i online spelet då om det nu faktiskt funkar att fixa xD dock tycker jag att sso inte direkt är det mest verklighetstrogna spelet så jag bryr mig inte direkt om vi har en sadelgjord eller inte :) det är inget jag stör mig på att vi inte har :3

Svar: Ja, jag tycker också det är konstigt x) Jag hade nog inte ens funderat över det om jag inte hade fotat så mycket som jag gör, för bilderna blir inte alls lika snygga då man märker att sadeln verkar vara ute och flyga på eget håll x)
Esmeralda Silverforce

Cornelia Starcamp

Sadelgjordar = STOOOORT JAAAA

Daisy Goldcamp

Tyglarna åker Ju hejvilt och när vi hoppar ser det ut som man ska rammla av hästen. Vi kan inte dö och fötterna sitter inte i stigbyglarna. Då är väll det minsta vi skulle bry oss om att sadelgjorden åker in när vi hoppar? Kan dom inte bara göra den lite större då? Så att det blir ett litet mellanrum. Herregud ingen har väll dött av det?! Litet mellanrum..finns andra saker som är mycket värre!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.