Chrome Pointer

Regnet det bara öser ner

 
   Började med den här för evigheter sedan - i oktober, tror jag. Nu är den iaf färdig! Just nu inser jag att jag skulle ha velat haft mycket större vattenpölar längre bort på arenan, för att verkligen ge ett intryck av att den är översvämmad, får se om jag ändrar det någon gång ^^ Förutom vattnet är jag riktigt nöjd, vattnet ser ändå bättre ut än jag förväntade mig då jag började måla det :)
 
   Vad tycker ni? :)


Izabella Mcstar

Jättefiiiin *o* <33

Svar: Taack :D
Esmeralda Silverforce

Exenzia

Sådan otroligt fin bild ! :D

Svar: Tack :D
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Jag saknar ord... Gud så fint *.*

Svar: Tack Rose :D
Esmeralda Silverforce

Jenny Skydawn

Kan du ta upp hur man fixar regn och blixtar någon gång? :D

Svar: Det är med penslar jag gör det, så jag föreslår att du söker på t ex DeviantArt ^^ Om du har Gimp kan du söka på "Gimp brushes rain", om du har Photoshop söker du på "Photoshop brushes rain" :)
Esmeralda Silverforce

Britney Moonwood

Jätte fin bild, bra jobbat!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.