Chrome Pointer

Planerade inlägg till kursen

   Jag har skrivit några inlägg till "Lär dig webbdesign"-serien, men jag tar fortfarande gärna in förslag från er så att ni lär er det ni vill :) Det som jag redan har skrivit färdigt är:
 
   * Hur man hittar rätt bland mallarna
   * Hur Div-taggar fungerar
   * Hur viktiga färger är
   * Hur man gör en bildlänk
   * Grundläggande koder som man borde kunna utantill
   * Var man kan hitta grunddesigner som man kan bygga vidare på
 
   Och jag håller på att skriva följande:
 
   * Hur man själv gör två stycken sidomenyer
   * Hur man byter ut header och bakgrund
   * Hur man sätter in ett bildspel till header
   * Att gå lite djupare ner i stil- och kodmall
   * Hur man gör en dropdown-meny
 
   Så ser det ut just nu :) Jag försöker förstås göra texterna så grundläggande jag bara kan så att alla kan förstå dem, men ni får ju hojta till om det är helt omöjligt att få ut något av mina beskrivningar. Och om ni vill lära er något som inte finns med här, säg bara till så fixar jag det ^^
   Jag vill också säga redan nu att det kommer bli aningen lite svårare för varje gång. Om ni verkligen vill ha ut något av det här så förväntar jag mig att ni testar att koda själva, och faktiskt försöker hitta själva. Det är nämligen helt omöjligt att lära sig det här och bli duktig utan att testa själv ^^


Exenzia

Verkligen superbra att du gör dessa inlägg, för de som inte kan :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.