Chrome Pointer

Plan för idag

   Jag brukar vara igång sååå mycket tidigare, men idag tog jag mig min första riktiga sovmorgon på ett par månader. Otroligt välbehövd.
 
   Idag ska jag banne mig bli färdig med den där bilden jag började med i veckan! Det som stoppade upp mig igår var att det hunnit bli mörkt i spelet, eftersom jag ska fota en bakgrund, sen har jag lite småfix kvar (som lär bli "lite större fix", har det svåraste kvar...) innan det är helt färdigt.
   Jag ska levla också... Remus är på lvl 13 och det ska bli så otroligt skönt då han är färdiglevlad! Jag "måste" vara färdig innan den artonde, eftersom jag gissar att araber kommer till spelet då. Jag hade egentligen inte tänkt köpa en till häst innan nyår, men med tanke på att det faktiskt ska komma en helt ny typ av häst så tror jag inte att jag kommer kunna låta bli ^^
 
   Btw, nu har jag skrivit några olika inlägg med tips och hjälpmedel gällande lite olika saker, av det gäller mycket Photoshop. Jag börjar bli lite varm i kläderna, så om ni undrar hur jag gör något i Photoshop så är det bara att säga till :) Fick för rätt länge sedan en förfrågan om jag kunde visa hur jag "flyttar hästens huvud" (<- det var den exakta frasen, så jag tar det bokstavligt :) ), så det hade jag tänkt visa någon gång i veckan.
 
 
 
   Mot spelet!


Sebbe

Haha, jag önskar att jag också kunde ta tag i att levla mina pållar. :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.