Chrome Pointer

På jakt efter penslar

   Jag har lite fina idéer till redigeringar, och dessutom vill jag måla. Därför har jag spenderat rätt mycket tid på Deviantart idag, och letat efter olika penslar att ladda ner. Dessutom har jag sorterat de jag redan har och döpt om filerna så att jag kan vara bergsäker på vad som finns i dem. Grej nummer tre är att jag har börjat försöka vänja mig vid Photoshop CS2 - yes, jag funderar på att överge mitt kära Elements. Anledningen är att många av de penslarna som jag vill använda mig av fungerar bättre i CS2, och mitt Elements har ju några år på nacken nu också.
 
   Jag funderar över hur svårt det är att rita till vettig snö på en SSO-bild, har någon av er lyckats bra med det? Jag skulle nämligen vilja ha lite snö xP Det ska tydligen bli snöstorm i mitt område nu på fredag, jag hoppas lite på att det blir sånt kaos att bussarna krånglar så att man slipper åka till skolan och kan spela SSO istället x)
   Nämen jag blev lite besviken över att vi inte fick någon snö i spelet idag. Jag har som sagt noll julkänsla och nu vill jag faktiskt se lite vitt som kan lysa upp min otroligt mörka tillvaro.
 
   Nu ska jag sluta ludda på om ingenting och gå och lägga mig istället. Fridens!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.