Chrome Pointer

Om inte Blogg.se

   Jag har alltid bloggat på Blogg.se. Började blogga då jag var fjorton och skrev nästan dagligen på en enda blogg fram till i våras, på depressionens topp, då jag fick en massa skit för den och tappade suget helt. Då hamnade jag här på heltid istället.
 
   Jag tycker att Blogg.se är en sjukt bra bloggportal. Då det väl spunkar så spunkar det mycket, men annars är det lättanvänt och trevligt. Jag var tvungen att använda Wordpress till en skolblogg under ett projekt då jag gick tvåan på gymnasiet, men jag avskyr verkligen Wordpress. Vissa funktioner var trevliga, men jag längtade bara tillbaka till BloggEsse.
   Bloggo skulle jag aldrig kunna tänka mig att använda. Sjukt störigt med trafikgräns och gräns på inlägg! Tycker det känns helt sjukt, då är det ju mycket bättre med en annan portal.
 
   Vad är då så bra med Blogg.se? Jo, man kan skriva obegränsat antal inlägg, det är enkelt att komma åt stil- och kodmallar, lätt att ladda upp och hosta bilder, bilderna behåller bra kvalité, man ser bloggstatistiken på första sidan. Jag köpte ju PRO väldigt nyligen, och då köpte jag domännamnet samtidigt, och funktionerna som tillkommer är sådana som man klarar sig utan - men de är ändå trevliga att ha. Jag kan se att 50% av min utländska besökarstab kommer från Finland. Jag ser vilka inlägg som är mest populära just nu. Det är kul att veta, faktiskt.
 
   Om jag inte skulle kunna fortsätta på Blogg.se av någon anledning skulle jag faktiskt byta till Weebly. Har gjort två Weeblysidor än så länge och det är sjukt enkelt. Är inte helt nöjd med de designalternativ som finns till brödtexten, men Weebly ger en otrolig möjlighet att driva blogg och hemsida på samma gång.
   Faaast nu älskar jag ju BloggEsse och stannar här. Jag är en vanemänniska och efter fem år med denna portal kan jag inte tänka mig att byta, haha.
 
 
   Vad tycker ni bäst om med er bloggportal?






Fiona Mcpaw

Aww, vettetusan varför jag valde blogspot... (kanske för att jag är lite bekant med den sen tidigare...) blogg.se verkar mycket bättre, även om jag inte riktigt vet skillnaden xD

funderar på att testa på blogg.se för att se hur det funkar, är dock inte sugen på att flytta över bloggen helt, vore ju krångligt med gamla inlägg...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.