Chrome Pointer

Nu fasen!

   Den här helgen händer massa saker för mig (gaah, ingen tid till SSO), men då jag väl kan spela ska jag verkligen försöka. Jag vill ha upp Remus till lvl 15 så fort som möjligt, för jag antar att det kommer araber på onsdag och jag är 95% säker att jag vill ha en pronto.
   Så idag ska jag levla, fota (måste ju verkligen passa på så länge som det finns snö!), göra juluppdrag, börja skriva på lite olika inlägg som ska komma upp i helgen. Jag kan säga att jag har knappt hunnit röra datorn i veckan så det är ett under att det faktiskt har kommit inlägg här alls. (Idag har jag dessutom ett projekt med årets pepparkakshus hemma - jag står för pusslandet, mamma står för svärandet. Brukar vara oerhört underhållande.)
   Nä nu ska jag passa på och logga in på spelet innan jag hittar på någon annan jobbig grej jag måste göra. Paniiiiik!
 
 
    (Glöm inte att bläddra lite längre ner på sidan om ni är intresserade av att vinna en gästbloggning här!)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.