Chrome Pointer

Nämen oj

   Efter att jag skrivit klart förra inlägget kikade jag in på Facebook och hittade den här bilden.
 
 
   Araberna är på väg! :D Åh, vad kul det här ska bli! Min nästa häst kanske blir en arab? ^^ Siluetten ser jättebra ut, så det blir roligt att se hur de ser ut i spelet. Hoppas på att det inte bara blir tre hästar nu, och om det bara är tre hästar hoppas jag att det kommer fler framöver :) Helt underbart med en ny typ av häst!
 
   Vad är era förväntningar på dessa nya djur?


Lola Lionyard

Åh tack så mycket och detsamma!

Usch, kan inte sommaren komma snart? Haha. :)
Ha en bra kväll hörrudu!

Alexandra Mistdawn

Man kan ju självklart inte förvänta sig för mycket av sso, eftersom dom säkert gör det bästa dom kan för att få till det. Men det skulle vara kul om dom var lite realistiska. Hög svansföring, litet ädelt huvud m.m

Exenzia

Hoppas verkligen att de nu ser ut som riktiga araber, vilket de liknar. Hade varit roligt med lite annorlunda steg också. Hade gärna velat ha en flugskimmel och en kolsvart!

Svar: Flugskimmel vore verkligen fantastiskt! Eller ja, jag blir lycklig över egentligen vilka färger som helst x)
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Tror det bara kommer två, bilden skvallrar ju lite om vart de kommer stå :P (Gyllenbladet...) och där finns det bara två platser om jag minns rätt. Superspännade anyway ^^

Alessandra Kinglod

längtar så efter doom hoppas domkomer denn veckan som kommer och att det blir dubbel sc helg.

Allison Skyhill

Jag vill jättegärna att det ska komma en fux, med lite fler tecken på en de andra fuxarna vi har i spelet.
Sedan hade ju en kolsvart och en flugskimmel varit sjukt fint också :D
Hoppas verkligen att det kommer fler än två :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.