Chrome Pointer

Nämen hej

   Ojojoj, det var länge sedan jag var ute och flaxade så mycket som jag gjort både igår och idag! Kaos på hög nivå, särskilt i snövädret då en av tjejerna i mitt gäng hoppade runt på kryckor (ni skulle ha sett då fem vilsna idioter varav en på kryckor kutade järnet för att hinna med ett tåg igår, konduktören såg ut som att han sett allt... hehe)
 
 
   I morgon är det onsdag, vilket är mycket trevligt. Jag tänker faktiskt hoppas på snö i spelet i morgon, visst vore det trevligt? För att inte tala om fler julgrejer överlag! Hoppas på ett lucialinne och en luciakrona, det skulle vara sjukt åzum :D
 
   Hoppas ni på något särskilt i morgondagens uppdatering?


Nadia Moonnight

Näe, bara snö och Luciagrejer. Om mna får drömma lite så vill jag väldigt gärna att det dyker upp några små fjordingar som en julöverrasking ^^

Svar: Fjordingar skulle verkligen vara det bästa som kunde hända *-*
Esmeralda Silverforce

Exenzia

Snö och som du sa, Lucialinne och Luciakrona :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.