Chrome Pointer

Något jag inte hade tänkt på

   För några veckor sedan utökade jag mina hästars info i kategorin "Mina hästar", med deras namnbetydelser. Och det var ett namn jag faktiskt inte hade koll på själv - Jag googlade på "Freya" för att se vad det namnet egentligen betyder. Jag valde det ju för jag tycker det är ett vackert och charmigt namn.
   Och vad betyder det om inte "Härskarinna"? Jag har ju en sån slumpartad tur med mina namn så det är inte klokt! Esmeralda Silverforce direktöversätts till "Lysande silverkraft", vilket jag tycker är helt fantastiskt med tanke på Aideens ljus. Och det var ju också en slump, det hade jag inte en aning om förrän jag hade spelat ett tag!
 
 
   Nu har jag ju en massa hästnamn planerade redan, men om det dyker upp fler spontana fall får man väl hoppas att jag har samma tur med dem ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.