Chrome Pointer

Mycket i luften

  December är för min del en av de värsta månaderna på året. Massa i skolan innan julen samtidigt som jag ska försöka fördela mina ynka slantar på diverse julklappar till familjen.
 
   Jag ska försöka ta itu med en skoluppgift (bara för att jag tänkte försöka göra något i tid för en gångs skull) så SSO ligger på is till ikväll. Tänkte att jag överlag ska spela bara på kvällstid den här veckan, så att jag får lite gjort då jag kommer hem från skolan :) Så att ni vet det också, jag kommer blogga som vanligt men inläggen kanske blir ett par timmar senare än vanligt om jag inte får någon superidé ut ur det blå ^^
 
   En av mina favoritbilder just nu - man blir lite tagg på att göra en redigering med en hoppande häst ^^


Charlotte Snowborn

Som fattig och sjukskriven så kan jag rekommendera att tillverka egna julklappar och leta igenom second hand affärer. Det går ju att hitta otroligt mycket fina prylar där, och att tillverka själv brukar ju ofta vara uppskattat (eller så håller släkten god min =P).
Du verkar ju ha talang för att rita, och gamla fina ramar går ofta att hitta för en billig peng, vips så har man en personlig och fin julklapp som förhoppningsvis uppskattas eftersom den är gjord med eftertanke och inte köpt bara för att.

Svar: Tack för idéer :) Dock är faktiskt ändå mitt allra största problem min torgskräck, det finns i min värld ingenting som är värre än att behöva röra sig ute bland folk... men jag ska ut en gång i veckan och försöka få med mig allt jag behöver, sen blir det till att baka kakor för att ge bort till diverse vänner ^^
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag har ju 400 kr som ska fördelas på min väldigt stora släkt (inkluderat ev bonussyskon bonuskusiner och hela bonussläkten... x2) och så ska jag ge mina kompisar presenter också :<

Har lite panik om man säger så ^^'

Svar: Aouch :o får väl hänvisa till Charlottes kloka kommentar och hoppas att det går bra för dig xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.